Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Ahoj, našel by se někdo s kódem na booking? Čeká mě větší rezervace, tak by se kód hodil :)

0 Citovat

10% do 11.8. pro staleho clena… do SZ.

edit: odeslano Aldadol

0 Citovat

Jak to, že ti to pořád chodí, mě ještě nikdy nic. Ale kdybys měla i v říjnu, tak bych si napsal...

0 Citovat

Chodi mi ze zasady, kdyz nepotrebuju 🙈😂 svuj vlastni kod jsem jeste nevyuzila ani jednou. 

0 Citovat

12% do 12.8. pro alespoň rok aktivního člena do SZ. Min hodnota rezervace 2500 Kc.

Edit: posláno Audit.

1 Citovat

Ahoj, kdyby měl někdo platný kód pro člena, který není nově zaregistrovaný a pár kódu už taky rozdal, tak prosím o zaslání do soukromé zprávy. Děkuji 

0 Citovat

Já též prosím o kód. ideálně do DM. Děkuji

0 Citovat

Nemáte kódík pro kolegyni? Chystá se v 5 lidech na týden do Chorvatska, tak se ji snažím přimluvit. Ideálně do SZ. Děkuji moc.

0 Citovat

Prosím, měl byste někdo kód, který nevyužijete? Mně kódy vůbec nechodí, za celou jejich existenci jsem dostala dva 🤷‍♀️a z toho jeden rozdala😊 Teď se chystám rezervovat pobyt na Havaji, jaké jsou tam ceny myslím není potřeba zmiňovat.
Kdyby se zde někdo našel, prosím do SZ.

1 Citovat

Ahoj, prosím pěkně, pokud by měl někdo volný kód, který nevyužije, ráda se ho ujmu pro nadcházející rezervaci. Předem mockrát díky 🙂

1 Citovat

tak já nedostal kód nikdy. nejlepší bylo když měla vratky Airbank, bohužel už to zrušili. 

0 Citovat

Zdravím, nemá prosím někdo kód na booking :-) ? Mockrát děkuji!

0 Citovat

Ahoj, prosím neměl by někdo do SZ volný kod?:)

Předem moc dekuji:)

Jirka

0 Citovat

kdo shání booking, tak zkuste na webu zlevni.to, hodně lidí tam nabízí booking výměnou za jinou slevu.

a taky naopak, pokud potřebujete slevu do nějakého obchodu a máte booking, tak stopro pochodíte 👍

0 Citovat

Ahoj.

Nějakou záhadou mi přišel kód. Pokud někdo z aktivních uživatelů využije budu rád. Předpokládám, že najdu info “použito”.

img-6578.jpg

1 Citovat

a já už tu rezrervaci udělal  :)

0 Citovat

Už někdo použil, měl by prosím někdo další kod do SZ?:)

0 Citovat

Ahoj, tady máte další kód na 10% cashback. Platí do půlnoci 17.8

9A5VXQ4C5M

0 Citovat

Díky. Využito

0 Citovat

Ahojte, niekto prosim zvysny booking kod?

Vopred dakujem :-)

0 Citovat

Ahoj, 

10% cashback, platny do dnesni pulnoci- M3DZ2CVU9D

1 Citovat

Děkuji, použil  jsem 👍🏻🙂

0 Citovat

Někdo, prosím, kód? 🙂🍀 Děkuji 

0 Citovat

měl by prosím někdo další kod do SZ?:)

0 Citovat

Ahoj, nemá prosím někdo kód, který nevyužije? Na oplátku pošlu 200 Kč. 

Kdyžtak SZ, předem díky. 

0